Zijn er ook quad verzekering aanbieders in Nederland?

quad verzekering aanbieders

Als je in het bezit bent van een quad, ben je verplicht een verzekering af te sluiten. Een quad verzekeren (vergelijker) is erg makkelijk. Op deze pagina lees je meer over het afsluiten van een quad verzekering. Zo lees je uit welke verzekeringen je kunt kiezen bij het afsluiten van een verzekering voor je quad en bij welke aanbieders je terecht kan voor het afsluiten van een goede verzekering.

Wat houdt een quad verzekering in?

Bij alle aanbieders geldt dat je bij het afsluiten kan kiezen uit drie soorten verzekeringen. Zo kun je kiezen uit:
1. Een WA-verzekering.
2. Een beperkt casco verzekering.
3. Een volledig casco dekking.

quad verzekering aanbiedersEen goedgekeurde quad moet in ieder geval een WA-verzekering hebben. Dit geldt bij alle quad verzekering aanbieders. Een WA-verzekering vergoedt namelijk de schade die met jouw quad aan andere personen of eigendommen wordt toegebracht, bijvoorbeeld bij een ongeluk met jouw quad en een auto, fietser of voetganger. Naast de WA-verzekering, kun je er ook voor kiezen om schade aan de quad ook te verzekeren. Hierbij kun je kiezen uit een beperkt casco verzekering en een volledig casco dekking. Een beperkt casco verzekering vergoedt schade door gebeurtenissen als brand, diefstal, storm of een aanrijding met wilde dieren. Een volledig casco dekking vergoedt ook al deze zaken, maar vergoedt bovendien schade aan de quad die door de bestuurder zelf is veroorzaakt. Met een volledig casco dekking is jouw quad dus honderd procent verzekerd. Dit geldt voor alle verzekering aanbieders.

De verschillende aanbieders.

Naast de verschillende verzekeringen, kun je bij het afsluiten van een verzekering voor jouw quad ook kiezen uit verschillende aanbieders. Zo zijn er online verschillende verzekeraars te vinden om jouw quad te verzekeren. Deze aanbieders hanteren allemaal andere dekkingen, premies en eigen risico, dus voor je een verzekering afsluit, is het zeker aan te raden om je goed te verdiepen in de verschillende verzekering aanbieders. Zo vind je namelijk niet alleen de beste verzekering voor jouw quad, maar weet je ook zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw quad verzekering.


admin

Related Posts

Wist je dat een smartphone onder de inboedelverzekering valt bij brand en diefstal?

Wist je dat een smartphone onder de inboedelverzekering valt bij brand en diefstal?

06 mrt, 2018

Veel verzekerden zijn verzekerd voor hun inboedel met de inboedelverzekering…

18 jaar en een zorgverzekering: Hoe zit dat?

18 jaar en een zorgverzekering: Hoe zit dat?

03 nov, 2018

Wanneer je 18 jaar wordt is het tijd voor je…

Een betaalbare zorgverzekering in 2018.

Een betaalbare zorgverzekering in 2018.

29 dec, 2017

De beste zorgverzekering in 2018 vinden is vaak lastig. Iedereen…

Het aanvragen van zorgtoeslag

Het aanvragen van zorgtoeslag

15 jan, 2018

Het kan best zijn dat u recht heeft op zorgtoeslag,…