Wil jij tussen de 50 en de 750 euro lenen met een Flitskrediet?

Binnen 10 minuten

Plotseling overvallen door onverwachte kosten? Tja dan heb je er ook geen geld voor opzij kunnen zetten. Dus waar haal je snel geld vandaan als je dat nodig hebt? Natuurlijk met een Flitskrediet! Het geld staat binnen 10 minuten op je rekening. Probleem opgelost! En het ook nog binnen 10 minuten op je rekening hebben? Vraag dan nu direct dit krediet aan! En voor je het weet staat het geld op je rekening en kun je het daaraan besteden waar je het voor nodig hebt!

Binnen 10 minuten

Flitskredieten zijn voor iedereen!

Er wordt geen navraag gedaan bij het BKR omdat dat niet nodig is vanwege het maximaal te lenen bedrag, en dat is 750 euro!
Dit bedrag kan het gemiddelde huishouden makkelijk terugbetalen. U leent het en betaald het uiterlijk de maand daarop weer terug. Handig toch?Na het verzoek tot uitbetalen staat het geld binnen 10 minuten op je rekening! En om een uitbetaling verzoeken doe je met een SMS of email  bericht. Makkelijker en sneller kan dus niet. Stuur een SMS wanneer je in de rij voor de kassa staat en tegen de tijd dat je aan de beurt bent staat het geld op je rekening en kun je direct pinnen!

Kleine bedragen lenen is ook mogelijk. Als je gewoon een paar tientjes wilt lenen hoef je daar niet voor bij familie aan te kloppen als je dat niet wilt. Leen gewoon 50 euro en betaal het een maand later weer terug! Enkele honderden euro’s lenen is echt geen probleem. Je zou in de winkel maar een aanbieding zien waar je op dat moment geen geld voor hebt. Maar je bent een dief van je eigen portemonnee als je er niet op in gaat.

Halverwege de maand had ik geen geld meer. Normaal heb ik mijn boodschappen dan al wel gedaan en is dat niet zo’n probleem, alleen deze keer was ik vergeten dat de kinderen na hun vakantie weer een O.V. abonnement nodig hadden. Daar had ik op dat moment echt geen geld voor. Aan het einde van de maand zou het geen probleem zijn geweest omdat op de 1e van de volgende maand de kinderbijslag gestort zou worden.
Dankzij een Flitskrediet was ik in staat om mijn kinderen direct van een O.V. abonnement te voorzien. Het krediet heb ik 2 weken later weer terugbetaald. Sindsdien heb ik altijd geld achter de hand. Want eenmaal aangevraagd blijf ik klant en kan ik met 1 SMS het krediet opnieuw op mijn rekening laten storten!

Het maakt niet uit waar je geld voor nodig hebt. Waar je het geld aan besteed is volledig jouw eigen zaak. Heb je het nodig om dat mobieltje te kopen waar je al tijden naar uitkijkt? Of wil je een avond stappen en je vrienden kunnen trakteren?

Binnen 10 minuten geld op je rekening!

Vraag dit krediet aan en na je verzoek tot uitbetaling staat het geld binnen 10 minuten op je rekening. Elk bedrag tussen 50 euro en 750 euro is mogelijk. Soepele acceptatie en geen controle bij het BKR, compleet online aanvragen. Het is zo makkelijk om aan geld te komen als je dat snel nodig hebt. Daar hoef je tegenwoordig echt niet veel meer voor te doen. Wie snel geld lenen wilt hoeft alleen nog maar zijn pc aan te zetten en naar deze pagina te surfen. Daar vind je uitleg over hoe het werkt en heb je die grote knoppen gezien waar op staat “Nú aanvragen!”? Makkelijker kan het niet toch?

Je aanvraag voor een flitskrediet wordt volledig online afgehandeld. Je hoeft niets per reguliere post te versturen, je hoeft geen handtekening te komen zetten. Alles gaat per email of SMS, het is maar net welke van de twee je het makkelijkst vindt.

Je aanvraag voor een Flitslening wordt direct door een medewerker beoordeeld. Het duurt allemaal dus niet langer dan nodig. En per SMS of email kun je een verzoek tot uitbetaling doen zodra je aanvraag is goed gekeurd. Dankzij elektronische betalingen staat het geld dan direct op je rekening en kun je er dus meteen over beschikken. Dat uitbetalen duurt dus echt niet langer dan 10 minuten. Een uitkomst voor wie met spoed geld nodig heeft!

De acceptatie is ook laagdrempelig. Bijna iedereen kan een Flitslening aanvragen. Of je geregistreerd staat bij het BKR is totaal niet van belang. Openstaande rekeningen komen we ook niet controleren. Sterker nog, misschien heb je wel een Flitslening nodig om die openstaande rekeningen te betalen? Hoe dan ook, jou reden om een Flitslening aan te vragen is jou reden en dat moet je helemaal zelf weten.

Het enige wat nodig is om een Flitslening aan te vragen is dat je je met een geldig identiteitsbewijs kunt legitimeren en dat je een digitale kopie hebt van je ID bewijs en een bewijs van inkomen, afschrift van je bankrekening. Dan heb je alles wat je nodig hebt om de aanvraag in te dienen. Heb je dan ook nog een mobiele telefoon zodat je tegen normaal tarief een Sms’je kunt versturen waarmee je om uitbetaling kunt verzoeken dan heb je in no time de beschikking over het bedrag dat je graag wilt lenen met een Flitskrediet!


admin

Related Posts

Wat is een minilening?

Wat is een minilening?

06 okt, 2016

Zit het  even tegen? Met een minilening beschikt u snel…

Hoe werkt een minilening?

Hoe werkt een minilening?

05 aug, 2019

Op de vraag hoe werkt een minilening, zal hier uitgebreid…

Minilening aanbieders vinden in Nederland.

Minilening aanbieders vinden in Nederland.

12 feb, 2017

Een minilening in Nederland (ook wel mini krediet genoemd) is…

Minilening aanbieders

29 aug, 2016

De laatste jaren sluiten steeds meer mensen een minilening af,…