Vind de goedkoopste zorgverzekering met korting!

veel geld lenen

Iedereen in Nederland is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Gelukkig kennen we in ons land veel verzekeraars, waardoor er dus een geduchte concurrentie is. Dit levert weer voordelen voor de consument op. Voor u dus. Wij snappen dit als geen ander en zetten daarom alle zorgverzekeraars voor u op een rijtje, zodat u zelf kunt vergelijken en een goedkope verzekering kunt afsluiten.

Goedkope zorgverzekering afsluiten

U wilt uw zorgverzekering vergelijken? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een compleet overzicht van zorgverzekeraars in Nederland. U kunt direct beginnen met de zorgverzekering vergelijken en desgewenst meteen afsluiten. Handig. Maar waar moet u precies op letten als u dit gaat doen? Wij leggen het kort en bondig uit, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Waarom uw zorgverzekering vergelijken?

Uw zorgverzekering vergelijken is meer dan alleen letten op het bedrag onder de streep. Het is namelijk heel belangrijk dat u weet waar tegen u zich verzekerd. Zo kan het best zijn dat een maandelijkse premie van verzekeraar A op het eerste gezicht het goedkoopste is. Lijkt inderdaad, want dat hoeft niet per se altijd zo te zijn. Sluit u een aanvullende verzekering af, dan kan het zo zijn dat verzekeraar B voor exact dezelfde diensten goedkoper is. Of wel, uw zorgverzekering vergelijken loont altijd. Besteed hier daarom tijd en aandacht aan. Wij raden u aan uw polis van tevoren goed door te nemen voor u de verzekering afsluit. Bekijk tevens de aanvullende verzekeringen. Heeft u na de zorgverzekering vergelijken uw keuze gemaakt? Dan kunt u via ons direct online afsluiten, zodat u snel overstapt. Makkelijk. Als de overstap goed is verlopen, dan neemt uw nieuwe zorgverzekeraar u als klant over van uw vorige maatschappij. U hoeft dus helemaal niets te doen.

Uw verzekering vergelijken doet u via de grootste verzekeringen vergelijker van Nederland

Via courtinegroep.nl is uw zorgverzekering vergelijken een fluitje van een cent. Wij houden het namelijk overzichtelijk en simpel en werken samen met alle grote gerenommeerde zorgverzekeraars van Nederland. Dat geeft u weer een vertrouwd gevoel. Via onze vergelijk tool vindt u altijd de verzekering die bij u past. Zoals we al zeiden is het verstandig om u goed in te lezen voor u definitief afsluit en/of overstapt. Let dus goed op aanvullende verzekeringen en de voorwaarden. Het is sowieso aan te raden om ieder jaar uw zorgverzekering weer tegen het licht te houden. Veel mensen zijn laks hierin en laten hun huidige zorgverzekering gewoon doorlopen. Wist u bijvoorbeeld dat de basisverzekering in 2014 een stuk goedkoper is dan afgelopen jaar? Dat is dus mooi meegenomen als u uzelf en uw hele gezin wilt verzekeren. Voor jongeren en studenten levert een zorgverzekering vergelijken vaak veel voordelen op. Kortom: het loont absoluut.

Ook het eigen risico telt mee voor uw maandelijkse premie

Verder hangt een hoop af van het eigen risico dat u kiest. Bij een zorgverzekering vergelijken merkt u dat hoe hoger het eigen risico is dat u kiest, hoe lager uw verzekering uitvalt. En dat scheelt weer in de portemonnee! Ofwel, besteed veel tijd en aandacht aan uw zorgverzekering vergelijken voor u daadwerkelijk op ‘afsluiten’ klikt. Heeft u eenmaal die keuze gemaakt? Zoals we al zeiden stapt u dan probleemloos van uw oude naar uw nieuwe zorgverzekeraar over. Een kind kan dus de was doen. Uw zorgverzekering vergelijken doet u dus via ons: de grootste verzekeringen vergelijker van Nederland.

De goedkoopste zorgverzekering sluit u natuurlijk bij ons af

Onze zorgverzekering vergelijker biedt u altijd een up-to-date overzicht met de goedkoopste premies. Die vindt u uiteraard bovenaan. Op deze manier weet u als consument waar u precies aan toe bent als het gaat om de goedkoopste zorgverzekering. Wij werken samen met gerenommeerde zorgverzekeraars als Univé, VGZ, OHRA, Salland Verzekeringen, Agis en Menzis. Dit zijn er slechts een paar uit ons uitgebreide aanbod van goedkope en kwalitatief goede zorgverzekeraars.

Zoals we al eerder meldden, is een (basis)zorgverzekering dus verplicht voor iedere Nederlander. Op deze manier bent u gedekt tegen medische kosten die u (mogelijk) maakt. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering of de bekende tandartsverzekering voor de mensen die vaker tandheelkundige zorg nodig hebben. Bij een aanvullende verzekering dekt u zich vaak in tegen extra kosten, zoals medische kosten in het buitenland, vaccinaties en fysiotherapie.

Keuze voor welke verzekeraar is erg belangrijk.

Het is dus erg belangrijk om hier goed op te letten tijdens het kiezen van een goedkope zorgverzekering. Soms kan het namelijk zijn dat een basisverzekering bij verzekeraar A als goedkoopste uit de bus komt, maar dat na het toevoegen van aanvullende verzekeringen juist verzekeraar B de goedkoopste premie biedt. Ofwel: wij raden u aan om dit van tevoren goed uit te zoeken voor u uw definitieve keuze maakt.


admin

Related Posts

Je zorgverzekering vergelijken in 3 simpele stappen

Je zorgverzekering vergelijken in 3 simpele stappen

03 dec, 2016

Je zorgverzekering kan goedkoper. Werd er in voorgaande jaren door…