Verzekeringen

Home /Uitvaart verzekeringen.

uitvaartverzekeringEen uitvaartverzekering afsluiten voorkomt dat de nabestaanden later voor de kosten van uw uitvaart opdraaien. Bij een uitkering in kapitaal moeten de nabestaanden zelf alles regelen, al dan niet samen met een uitvaartondernemer. Bij een uitkering in natura wordt de nabestaanden deze zorg uit handen genomen. Ze krijgen enkele diensten en producten uitgekeerd die in een zogeheten basispakket zijn opgenomen.

Reisverzekeringen.

doorlopende reisverzekering nodigEen reisverzekering biedt dekking bij bijvoorbeeld diefstal, verlies of beschadiging van uw bagage, bepaalde geneeskundige kosten, ongevallen en bepaalde buitengewone kosten. Een reisverzekering biedt geen annuleringsdekking. Een annuleringsverzekering is daarom in veel gevallen aan te bevelen. Hiermee bent u verzekerd tegen de kosten van annulering of plotselinge onderbreking van uw vakantie. U kunt kiezen uit een kortlopende annuleringsverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering.

Inboedelverzekeringen.

inboedelverzekeringUw huis en bezittingen zijn belangrijk. Het is dan ook zaak om deze goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering heeft u uw goederen, bezittingen en inrichting van uw huis verzekerd. Vergelijk hier verschillende inboedelverzekeringen. U kunt ook overwegen om een woonverzekering af te sluiten. Dat is een combinatie van een inboedelverzekering, opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

Backpackers verzekering.

Allianz Globetrotter Verzekering

Allianz De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale verzekering voor alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Naast het reizen is ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd. Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Tot slot biedt Allianz Global Assistance hierbij innovatieve diensten zoals Geld Service en Persoonlijke Reisassistent. Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat en daar ook gaat werken, is het mogelijk dat de zorgverzekering niet langer geldig is. In dat geval is het goed om Medische Kosten Volledig af te sluiten op de Globetrotter Verzekering. De verzekerde heeft hiermee recht op vergoeding van medisch noodzakelijke kosten, ook wanneer er geen sprake is van een Nederlandse zorgverzekering.