Verzekeringen

Home /Overlijdensrisicoverzekering.

Dela overlijdensrisicoverzekering

dela uitvaartplnDELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds de oprichting van DELA in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. En daardoor kunnen onze leden meer voor hun naasten betekenen. Met onze verzekeringen en diensten zorgen we ervoor dat onze leden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. We staan hen met raad en daad bij en bieden financiële zekerheid. Met bovenstaande propositie hebben we een zeer sterke positie op de Nederlandse verzekeringsmarkt weten te verkrijgen. Zo zijn we marktleider op het gebied van uitvaartverzekeringen en hebben we met onze overlijdensrisicoverzekering tevens een mooi product in portefeuille. DELA biedt haar affiliates middels dit nieuwe programma nu de mogelijkheid om bovenstaande twee DELA verzekeringen te gaan promoten; de DELA uitvaartverzekering én de DELA overlijdensrisicoverzekering.

Reisverzekeringen.

OHRA

ohra reisverzekeringBij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan toe bent. OHRA – met momenteel 550.000 verzekerden – is van huis uit direct writer en vormt de directe divisie van Delta Lloyd Groep. Onze kracht is dat u bij OHRA direct weet waar u aan toe bent. De meeste verzekeringen en financiële diensten zijn 24 uur per dag direct af te sluiten. OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. En ze maken alles zo begrijpelijk en transparant mogelijk.

Backpackers verzekering.

Allianz Globetrotter Verzekering

Allianz De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale verzekering voor alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Naast het reizen is ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd. Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Tot slot biedt Allianz Global Assistance hierbij innovatieve diensten zoals Geld Service en Persoonlijke Reisassistent. Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat en daar ook gaat werken, is het mogelijk dat de zorgverzekering niet langer geldig is. In dat geval is het goed om Medische Kosten Volledig af te sluiten op de Globetrotter Verzekering. De verzekerde heeft hiermee recht op vergoeding van medisch noodzakelijke kosten, ook wanneer er geen sprake is van een Nederlandse zorgverzekering.