Uitvaartverzekering

Home /

uitvaartverzekeringMet een uitvaartverzekering regelt u uw uitvaart, zoals u dat wenst. Traditioneel of met uw eigen persoonlijke invulling, alles is mogelijk. Bij overlijden wordt de verzekerde waarde in natura uitgekeerd. Betaalt alle kosten rondom uw uitvaart, zolang deze binnen de verzekerde waarde blijven. Uw nabestaanden, die de uitvaart organiseren, hoeven geen kosten te betalen of voor te schieten.

Bij onze verzekeraars staan uw wensen centraal. U bepaalt zelf welk type uitvaart u wenst. Uw nabestaanden zijn vrij om de uitvaartverzorger, de drukker van de rouwkaarten of de huur van de auto’s te kiezen. Het servicecentrum van onze verzekeraars kan uw nabestaanden helpen met het vinden van de juiste uitvaartverzorger. Doordat u zelf uw uitvaart regelt, is de maandelijkse premie scherp.

Compleet en voordelig verzekerd  met onze uitvaartverzekering.

De uitvaartverzekeringen van onze verzekeraars zijn compleet en duidelijk. In de polisvoorwaarden staat helder omschreven waarvoor u bent verzekerd. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Een uitvaartverzekering van biedt de volgende voordelen:

  • Vrije keuze bij het bepalen van het type uitvaart en de uitvaartverzorger
  • Deskundige ondersteuning voor uw nabestaanden door het Servicecentrum van
  • Uw nabestaanden hoeven geen kosten te betalen of voor te schieten
  • Lage maandelijkse premie
  • Doorzichtige en heldere polisvoorwaarden
  • Gunstige voorwaarden voor het meeverzekeren van uw kinderen (al vanaf € 1,-)

Voor de betaling van uw premie bij kunt u ervoor kiezen om deze automatisch te laten incasseren van uw rekeningnummer. U heeft daarbij de keuze uit de volgende betalingstermijnen: per maand, per kwartaal of per jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw premie per acceptgiro te betalen, dan kunt u kiezen uit een kwartaal- of jaarbetaling.

Levering

Bij het aanvragen van de verzekering zal standaard de eerst mogelijke ingangsdatum aangehouden worden. Wanneer u wilt, kan dit ook één of twee maanden later worden. De ingangsdatum is altijd de eerste dag van de maand.

Na het aanvragen van de verzekering en goedkeuring door de verzekeraar zal u de polis(sen) binnen 14 dagen per post bij u thuis ontvangen.

De overeenkomst komt tot stand, zodra u de polis(sen) en de daarbij behorende voorwaarden heeft ontvangen. Mocht u dan alsnog geen gebruik willen maken van de verzekering, dan heeft u recht om deze binnen dertig dagen schriftelijk op te zeggen zonder opgave van reden en zonder premie en distributiekosten verschuldigd te zijn.

Samenwerking met uitvaartverzorgers

Als uw nabestaanden dit wensen, kan ze direct in contact brengen met de beste uitvaartverzorgers. Deze uitvaartverzorgers zijn altijd aangesloten bij een brancheorganisatie en in het bezit van een keurmerk. Hiermee wordt zo goed mogelijke service en dienstverlening voor u gegarandeerd.