U wilt iets gaan kopen maar uw salaris is er nog niet?

Voorschot lening

U vraagt aan uw werkgever, of hij uw loon eerder kan storten maar in de meeste gevallen zegt uw baas dat, dat niet mogelijk is en dat u moet wachten tot een bepaalde datum ? Dan is een voorschot lening wellicht wat voor u: het is een lage lening (maximaal € 750) dat als voorschot op uw salaris of uitkering dient. Een voorschot lening is eigenlijk geen echte lening en wordt daarom niet getoetst bij het BKR en ook niet geregistreerd bij het BKR. U moet het bedrag inclusief administratiekosten echter wel binnen enkele weken weer terugbetalen.

Met een voorschotlening van bijvoorbeeld € 750 is er veel dat u kunt doen. Niet alleen kunt u bijvoorbeeld het einde van de maand overbruggen (ruim 20 % van de Nederlanders heeft geld tekort aan het einde van de maand), maar u kunt het geld ook gebruiken om bijvoorbeeld die felbegeerde Lcd-televisie te kopen of uw auto te laten repareren of een leuke fiets voor uw kind te kopen. En dat zonder BKR-toetsing of BKR-registratie ! U moet wel rekening houden met wat hogere kosten voor het krediet. Onderaan deze bladzijde hebben wij de advertenties van een tweetal aanbieders van voorschot leningen voor u geplaatst. Door te klikken op de banners krijgt u meer informatie over de voorwaarden en kosten van voorschotleningen.

Wanneer u naar een krediet verstrekker gaat is het verstandig om te kijken wat u maximaal kunt lenen en tegen welk percentage u dit kunt bedrag kunt lenen. Wanneer u naar een krediet verstrekker gaat moet u de volgende dingen mee nemen, een legitimatie bewijs, een afschrift van uw bank en uw salaris strookje. Aan deze informatie kunnen ze zien hoeveel euro ze u kunnen lenen en of het verantwoord is om aan uw geld te lenen.

Dus wilt u iets verbouwen of wilt u even wat extra geld achter de hand hebben? Wacht dan niet langer en vraag een krediet aan die bij u past. Leen makkelijk en snel een krediet en u kunt alles kopen wat u wilt. Let er wel op wat u leent! Lees altijd eerst goed de voorwaarden voor dat u iets koopt, laat u niet gek maken door praatjes. Hieronder hebben wij de advertenties van een tweetal aanbieders van voorschot leningen voor u geplaatst. Door te klikken op de banners krijgt u meer informatie over de voorwaarden en kosten van voorschotleningen.


admin

Related Posts

Minilening aanbieders vinden in Nederland.

Minilening aanbieders vinden in Nederland.

12 feb, 2017

Een minilening in Nederland (ook wel mini krediet genoemd) is…

Snel geld lenen in 2018

Snel geld lenen in 2018

11 feb, 2018

Snel geld lenen, is wat iedereen tegenwoordig lijkt te willen.…

Snel geld lenen voor kerst en nieuwjaar.

Snel geld lenen voor kerst en nieuwjaar.

30 nov, 2019

Laten de financiën het even afweten en dreig je zonder…

Wil jij tussen de 50 en de 750 euro lenen met een Flitskrediet?

Wil jij tussen de 50 en de 750 euro lenen met een Flitskrediet?

20 okt, 2016

Plotseling overvallen door onverwachte kosten? Tja dan heb je er…