Snel geld lenen met een spoedlening.

Veruit de meeste leningen worden afgesloten voor het met spoed kopen van een product, soms is het echt noodzakelijk om een lening af te sluiten, bijvoorbeeld als uw koelkast kapot is gegaan en u op dit moment geen geld heeft om een andere te kopen. Natuurlijk is het altijd van belang om goed te kijken of u de lening wel of niet af kunt betalen. Als u zeker weet dat u de lening niet af kunt betalen is het af te raden de lening alsnog af te sluiten, hierdoor kunt u in diepe financiële problemen komen waarbij het jaren kan duren voordat u hieruit bent. Mensen die wel zeker weten dat ze de spoedlening kunnen terugbetalen kunnen voor snel lenen met BKR kiezen, hierdoor lenen ze alsnog op een veilige manier, tenslotte voert het BKR controles uit. U loopt bij wanbetaling dan natuurlijk wel het risico dat u een negatieve BKR notering krijgt.

spoedlening

De term ‘spoed lenen BKR’ komt de laatste steeds vaker voor, zeker onder kredietverstrekkers die vooral adverteren via het internet en daardoor in zijn geheel geen persoonlijk contact heeft met een klant. Het is natuurlijk maar de vraag of u in moet gaan op zulke aanbiedingen, de rentepercentages van kredietverstrekkers die met zulke termen adverteren op het internet, zijn vaak een stuk hoger dan bij een lening bij een normale betrouwbare kredietverstrekker die wel is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie.

Snel geld lenen.

De meeste mensen lenen niet zonder reden, de voornaamste reden voor het lenen van geld is de behoefte om snel geld te hebben. De meeste mensen hebben geen geduld en willen meteen een product kopen, zonder hiervoor het geld te hebben. Zoals iedereen weet is het een stuk verstandiger om eerst zelf het geld daadwerkelijk te verdienen en op het moment dat u het geld verdiend hebt eens rustig kijken of u het geld eigenlijk wel uit wilt geven aan het product. De meeste mensen willen snel geld lenen om een impulsaankoop te doen, eenmaal de lening afgesloten en het product aangekocht te hebben blijkt het dan vaak dat het helemaal niet slim was om het product te komen van het geleende geld. Het product dat wordt gekocht met ‘snel geld’ is vaak helemaal niet nodig, hierdoor heeft u uiteindelijk een product waar u eigenlijk helemaal niets aan hebt en een hoop ellende, de lasten van de lening gaan namelijk gewoon maandelijks door.

De mensen die snel geld willen lenen zijn vaak makkelijk te lokken door termijn als ‘Snel lenen BKR’, waarmee de kredietverstrekker eigenlijk aangeeft een lening te willen verstrekken, zonder navraag te doen in het BKR register. Als de kredietverstrekker wel navraag zou kunnen doen in het register van het BKR, dan zou deze u wellicht geen lening willen verstrekken. Natuurlijk heeft een kredietverstrekker die zich niet heeft ingeschreven bij het Bureau Krediet Registratie ook voldoende klanten die netjes de lening of het krediet afbetalen, de meeste mensen die een lening afsluiten zijn simpelweg bang voor een negatieve notatie in het register van het BKR en kiezen daarom liever voor een kredietverstrekker die geen BKR notering kan geven. De angst voor een negatieve Bureau Krediet Registratie notering is vaak ongegrond, als u namelijk op een verantwoorde manier leent en niet ingaat op termen als ‘snel geld lenen BKR’, dan kunt u goed voorkomen dat u in de problemen komt bij het lenen van geld.

Lenen met een negatieve bkr

Eigenlijk iedereen moet wel eens één of meerdere keren in zijn of haar leven een geldbedrag lenen, het is natuurlijk helemaal niet erg om een keer een lening af te sluiten, het is echter wel belangrijk dat u dat op een verantwoorde manier doet. Het verantwoord lenen begint bij het uitkiezen van een vertrouwbare kredietverstrekker, die niet als doel heeft u zoveel mogelijk geld afhandig te maken, maar er juist voor wilt zorgen dat u op een verantwoorde manier leent.  Termijn als ‘Direct lenen BKR’ zijn veel op het internet te vinden, de meeste mensen weten echter niet precies wat lenen met het BKR precies inhoudt. BKR staat voor Bureau Krediet Registratie, dit bedrijf heeft als doel toezicht te houden op het leengedrag van consumenten. Betrouwbare kredietverstrekkers (dus zowel banken als webshops die op basis van een afnemerskrediet een product verkopen) zijn veelal aangesloten bij het BKR, hierdoor hebben deze bedrijven het recht om het registreren van het BKR te bekijken. Deze bedrijven kunnen hierin precies zien hoe u bent omgegaan met eerder afgesloten leningen. Als u een negatieve notering in het BKR register hebt, zullen kredietverstrekkers u vaak geen krediet willen verstrekken, deze zijn dan namelijk niet zeker van het terugkrijgen van het uitgeleende bedrag.

Als u op een normale en verantwoorde manier leent heb u in feite eigenlijk nooit last van het BKR, natuurlijk kunt u ook positief in aanraking komen met het Bureau Krediet Registratie, als u uw lening op een goede manier aflost (dus de aflossing en de rente), dan loopt u grote kans om een positieve notering te krijgen in het register van het BKR. Als u vervolgens in de toekomst wederom een lening af wilt sluiten en de kredietverstrekker bekijkt vooraf het register van het BKR, dan zal deze zien dat u te vertrouwen bent. De kredietverstrekker zal in dat geval ook minder moeite hebben om u een grotere lening te verstrekken, hierdoor kunt u dus veel geld lenen met het BKR.

Bij een kredietverstrekker die zich heeft aangemeld bij het BKR kunt u dus ook wel een BKR geldlening afsluiten, niet iedereen heeft echter een positieve of neutrale notering in het register van het BKR, voor deze mensen is het dan ook een stuk moeilijk om een geldlening af te sluiten bij een betrouwbare kredietverstrekker. De meeste betrouwbare kredietverstrekkers zijn namelijk aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, waardoor deze meteen zien of ze wel of niet met een wanbetaler te maken heeft, een wanbetaler heeft daarom vaak geen kans om op een betrouwbare manier geld te lenen.

Natuurlijk zijn er ook veel kredietverstrekkers die zich niet hebben aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, een mogelijke reden voor het niet aansluiten bij het BKR als kredietverstrekker is dat u een groot publiek kunt bereiken. Omdat er in de leningwereld redelijk wat wanbetalers zijn, die graag veel geld lenen maar nauwelijks een lening terugbetalen, hebben kredietverstrekkers die zich niet bij het BKR aanmelden vaak veel klanten. Het nadeel voor de kredietverstrekker die niet is aangesloten bij het BKR, is dat deze de klanten die een lening af willen sluiten niet kan natrekken. Op deze manier kan een wanbetaler heel gemakkelijk een hoge lening afsluiten bij zo’n kredietverstrekker, op het moment dat deze niet wordt terugbetaald heeft de kredietverstrekker vaak geen poot om op te staan, het gezegde ‘van een kale kip kun je niet plukken’ gaat in dat geval op voor de kredietverstrekker. Het voordeel van de kredietverstrekker is dan wel weer dat deze een veel hoger rentepercentage kan hanteren over de leningen, de mensen hebben nauwelijks met spoed geld nodig en kunnen nergens anders een lening afsluiten. Als u opzoek bent naar een kredietverstrekker die geen gebruik maakt van het register van het Bureau Krediet Registratie, kunt u bijvoorbeeld ook kijken op een lenen BKR startpagina.

Een ander groot voordelen van lenen zonder BKR check is dat u geen kans loopt op een positieve BKR notering, als u in de toekomst dan wel een keer een lening af wilt sluiten bij een kredietverstrekker die is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, dan kan deze niet zien dat u in het verleden een keer problemen heeft gehad met het afbetalen van een eerdere lening.  Een negatieve BKR notering kan uw hele leentoekomst flink beïnvloeden, het is daarom verstandig om te voorkomen dat u een BKR notering krijgt, deze blijft namelijk maarliefst 5 jaar bij uw naam in het register vermeld staan. Zoals u kunt lezen heeft het lenen zonder BKR controle heel wat voordelen, natuurlijk is de kans ook een stuk groter dat u flink in de problemen komt, tenslotte heeft u helemaal geen last van controle door andere partijen en daardoor bent u dus helemaal op uzelf aangewezen.


Tags :

admin

Related Posts

No related post available