Sluit uw tijdelijke reisverzekering online af.

veel geld lenen

Deze tijdelijke reisverzekering van OHRA Verzekeringen is eenvoudig online af te sluiten. Daarnaast is deze tijdelijke reisverzekering door u zelf samen te stellen en zeer betaalbaar. Deze tijdelijke reisverzekering behoort tot de beste reisverzekeringen van Nederland. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis via deze tijdelijke reisverzekering meeverzekerd. Het is een goede en flexibele reisverzekering. U kunt kiezen uit een basisdekking, comfort dekking of optimaal dekking. Het is mogelijk een tijdelijke reisverzekering met Europadekking ( inclusief uw vakantie in Nederland ) of werelddekking af te sluiten.

U kunt deze tijdelijke reisverzekering samenstellen zoals u zelf wilt! Zo kunt bijvoorbeeld geneeskundige kosten, ongevallen en wintersport meeverzekeren. Deze tijdelijke reisverzekering sluit u af bij een éénmalige vakantie. Deze tijdelijke reisverzekering van OHRA Verzekeringen is alleen af te sluiten door mensen die in Nederland wonen. Zie hieronder ook de informatie over onze doorlopende reisverzekering en tijdelijke annuleringsverzekering.

Tijdelijke doorlopende reisverzekering.

Een tijdelijke reisverzekering is een prima reisverzekering voor één bepaalde vakantie. Indien u echter vaker op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering voor u wellicht goedkoper en zeker makkelijker. Bij een doorlopende reisverzekering bent u namelijk het hele jaar door verzekerd. De doorlopende reisverzekering van OHRA Verzekeringen en Vakantie Zeker is behoort tot de beste doorlopende reisverzekeringen van Nederland. Net zoals bij de tijdelijke reisverzekering kunt u de dekking zelf bepalen en zo alleen kiezen voor die dekking die u nodig hebt. U kunt, net zoals bij de tijdelijke reisverzekering, kiezen uit de basis, comfort of optimaal dekking. Deze doorlopende reisverzekering is meestal goedkoper dan een tijdelijke reisverzekering als u gemiddeld meer dan 20 dagen per jaar op vakantie gaat. U kunt ook een doorlopende reisverzekering afsluiten met een annuleringsdekking. U bent dan tot een bepaald bedrag tegen annuleringskosten verzekerd. Net zoals bij de tijdelijke reisverzekering zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Tijdelijke annuleringsverzekering afsluiten?

Het is ook mogelijk om, al dan niet in combinatie met een tijdelijke reisverzekering, een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Ook deze kortlopende annuleringsverzekering is in samenwerking met OHRA Verzekeringen.Deze kortlopende annuleringsverzekering sluit u af bij een éénmalige vakantie. U kunt kiezen uit de basisdekking of de Allrisk dekking annulering. Bij de Allrisk dekking bepaalt u zelf de reden van annuleren. U krijgt dan 75 % van de annuleringskosten vergoed. Veel mensen die een doorlopende reisverzekering hebben lopen, sluiten naast deze doorlopende reisverzekering een tijdelijke annuleringsverzekering af. U kunt hiernaast de premie berekenen van de tijdelijke annuleringsverzekering en de polis desgewenst online afsluiten. U dient de namen en geboortedata van alle verzekerden door te geven.

Tijdelijke groepsreisverzekering.

Een groepsreisverzekering is een tijdelijke reisverzekering voor groepen. Net zoals bij onze tijdelijke reis- en annuleringsverzekering werken we voor wat betreft de groepsreisverzekering samen met OHRA Verzekeringen. U kunt deze tijdelijke reisverzekering voor groepen online afsluiten voor grote groepen tot 500 personen. U kunt kiezen uit een Beneluxdekking of Europadekking.

Dekking tijdelijke OHRA verzekeringen.

Het is belangrijk om te weten welke dekking de tijdelijke reisverzekering van OHRA Verzekeringen biedt en welke keuzes u heeft. U kunt in principe uw tijdelijke reisverzekering zelf samenstellen maar er is altijd wel sprake van een bepaalde basisdekking.

Een tijdelijke reisverzekering van OHRA Verzekeringen biedt de volgende dekking. De dekking is mede afhankelijk van uw keuze bij het afsluiten.

 • diefstal, verlies of beschadiging van uw bagage
 • bepaalde geneeskundige kosten
 • ongevallen dekking
 • bepaalde telecommunicatiekosten
 • bepaalde personenhulpverlening
 • skiën en snowboarden
 • reisrechtsbijstand
 • hulp en huur vervoermiddel

U kunt kiezen uit een tijdelijke reisverzekering met basisdekking, comfortdekking of topdekking

De tijdelijke reisverzekering van OHRA Verzekeringen met basisdekking is een relatief goedkope reisverzekering. Deze tijdelijke reisverzekering is geschikt voor personen die voldoende hebben aan een verzekering op reis met basisdekking. Wilt u echter een tijdelijke reisverzekering afsluiten met een betere dekking en hogere verzekerde bedragen, dan is de tijdelijke reisverzekering met Comfort dekking of Optimaal beter geschikt voor u. De tijdelijke reisverzekering met basisdekking is het goedkoopst, de tijdelijke reisverzekering met Optimaal dekking het compleetst en het duurst.

U kunt de dekking van de tijdelijke reisverzekering onder andere uitbreiden met:

 • geneeskundige kosten
 • wintersportdekking
 • extra sportuitrusting
 • geld
 • reisrechtsbijstand
 • ongevallendekking
 • hulp en huur vervoermiddel ( auto of caravan bijvoorbeeld)

Op het moment dat u online deze tijdelijke reisverzekering van OHRA gaat afsluiten, krijgt u per rubriek een toelichting en bijbehorende premie te zien. U kunt dus eerst zelf de premie van de tijdelijke reisverzekering berekenen voor u deze afsluit.Zo weet u precies waar u aan toe bent.


admin

Related Posts

Zeven bespaartips voor je verzekeringen.

Zeven bespaartips voor je verzekeringen.

04 nov, 2017

U kent het wel dan is uw salaris net gestort,…

Waar kan je de beste reisverzekering vinden.

Waar kan je de beste reisverzekering vinden.

04 apr, 2017

De reisbijstand of reisverzekering staat eigenlijk voor de verzameling van…

wat kost een camperverzekering per jaar

wat kost een camperverzekering per jaar

07 nov, 2016

Bij een camperverzekering gaat het niet alleen om de camper,…

Uw laptopverzekering afsluiten.

Uw laptopverzekering afsluiten.

14 mrt, 2018

Tegenwoordig is er in bijna elk gezin of huishouden een…