Met een prepaid creditcard ben je onderweg altijd verzekerd van geld.

prepaid creditcard

prepaid creditcardJe hoeft er niet rood voor te staan met een enorm hoge rente en je hoeft er ook geen geld voor te lenen. Ook een negatieve BKR is geen enkel probleem bij een prepaid creditcard. Er wordt namelijk geen bkr-check uitgevoerd. Een ander groot voordeel is dat het geld vaak niet meteen van je rekening wordt geïncasseerd. Dit gebeurt meestal pas aan het einde van de maand.

Gebruik

Prepaid creditcards kun je bijna overal gebruiken. Er zijn wereldwijd meer dan een half miljoen punten waar je je prepaid creditcard kunt gebruiken. Zolang het VISA of Mastercard logo aanwezig is, kun je er betalen met je creditcard. Je hoeft ook je geld niet te converteren naar andere valuta als je in het buitenland bent, dit gaat automatisch. Ook online betalen is zeer eenvoudig met een prepaid creditcard. Wel dien je er op te letten dat je betaalt via een veilige verbinding. Met een prepaid creditcard kun je ook geld opnemen in een vreemd land. Let op: er kunnen wel extra kosten aan vast zitten.

Tip: let altijd op de kosten per transactie. Als je een creditcard vaak gebruik is het raadzaam om meer per jaar te betalen zodat je minder transactiekosten hebt.

Mastercard Black

Een populaire creditcard is de Mastercard Black. Het tegoed op deze creditcard kan opgewaardeerd worden via iDeal en is overal veilig te gebruiken. Je hebt altijd inzicht in je uitgaven, via je smartphone, computer of tablet. Voor een Mastercard is zoals bij meerdere creditcards, geen BKR-toetsing nodig. Ook is er op elk moment persoonlijke assistentie. Mastercard staat altijd voor je klaar.

Visa World Card Gold

Ook de Visa World Card Gold, is een zeer populair betalingsmiddel, online en op vakantie. Het afrekenen met deze kaart is extra veilig. Ook VISA biedt 24/7 assistentie aan zodat je nooit met problemen komt te zitten met deze creditcard.

Voordelen creditcard

Enkele voordelen van een (prepaid) creditcard zijn als volgt:

  • Wereldwijd kunnen er aankopen gedaan worden, deze worden meestal pas aan het einde van de maand gefactureerd.
  • Er is ook de mogelijkheid om gespreid te betalen. Heb je het geld op het moment niet, dan is dit dus een ideale oplossing.
  • De aankopen die via een creditcard gedaan worden zijn verzekerd.

Kosten creditcard

Per aanbieder verschillen de kosten voor een creditcard. Belangrijke punten waar op gelet moet worden zijn: de hoogte van de rente, de kosten per transactie en de jaarlijkse kosten. Ook rekenen de diverse aanbieders van creditcards vaste kaartkosten.


admin

Related Posts

Hoe en wat omtrent het lenen met BKR

Hoe en wat omtrent het lenen met BKR

11 apr, 2017

Lenen met een BKR registratie kan problemen opleveren. Het is…