Lenen Met BKR En De 3 Beste Manieren Om Het Te Doen

makkelijk geld lenen zonder gedoe

In dit artikel willen we jou de 3 beste manieren geven van geld lenen met BKR. Het kan de moeite waard zijn om dit artikel uit te printen als je echt van plan bent om te gaan lenen met BKR! Niks is zo belangrijk als parate kennis over dit onderwerp, als je tenminste echt serieus bent.

Wijze 1: Lening nemen van vrienden en familie

Voor je erover begint, we weten het. Als het onderpand de moeite waard is kan het lenen van vrienden en familie toch wel eens de moeite waard zijn. Snel geld lenen zonder BKR toetsing zou je sowieso niet moeten doen voor iets dat niet de moeite waard is. Als je op vakantie wilt gaan, doe jezelf een lol en ga er geen lening voor nemen.

Maar loop je tegen een kans aan of zie je geen andere manier meer, dan is het de moeite om te kijken of vrienden en kennissen je kunnen helpen. Zorg dat je niet iedereen er mee lastig valt, maar maak wel je verhaal vooraf. Niet dat je met je mond vol tanden staat als iemand vraagt hoe je wilt gaan terugbetalen.

Wijze 2: Een minikrediet

Je hebt nu nog wel de kans om een minilening zonder BKR toetsing te nemen. Een minilening is bekend geworden door de snelle manier van kredietverstrekking en het gemak. De leningvorm is razendsnel. Een fax is genoeg en daarna is een SMS al voldoende. Ideaal dus.

Maar… zoals altijd is er een addertje onder het gras. Een minilening is dan wel een klein bedrag, maar het is niet goedkoop. Als je goedkoop wilt lenen dan moet je het doen zonder BKR melding. Daar komt het altijd op neer. Vaak worden rentetarieven van 20+ % gerekend. Dan zijn we nog niet begonnen over wat er gebeurt als je te laat betaalt. Dat is echt een no-no bij een minilening. Betaal op tijd terug, want de boetes zijn echt geen pretje. Geld lenen moet geen ellende worden.

Wijze 3: Particuliere geldverstrekkers

Als je niet van familie en vrienden wilt lenen en een minilening zie je niet zitten, dan is een particuliere geldverstrekker nog altijd een optie. Het kan trouwens ook dat je deze optie wilt kiezen omdat je een groter bedrag nodig hebt dan je met een minilening kunt verantwoorden. Kun je bij dat leningtype maar een paar honderd euro opbrengen, bij een particuliere geldverstrekker is er veel meer mogelijk.

Het nadeel is natuurlijk dat je ook altijd gedwongen bent om meer te betalen als bij een gewone lening. Dit soort leningen zijn vanzelfsprekend duurder omdat de particuliere geldverstrekker minder streng kwalificeert. Zie het maar als een verzekering die wordt afgesloten vanuit de geldverstrekker omdat hij meer risico loopt.

En daar heb je het, 3 manieren om geld te lenen met BKR. Veel succes!


admin

Related Posts

Studiefinanciering, hoe zit dat nu in elkaar?

Studiefinanciering, hoe zit dat nu in elkaar?

12 sep, 2018

Studiefinanciering is aan te vragen voor een studie aan het…

Een lening oversluiten kan geld uitsparen

Een lening oversluiten kan geld uitsparen

24 feb, 2018

Geld lenen is een dure aangelegenheid. Als je een jaar…

Waar kan ik het snelst een lening offerte opvragen?

Waar kan ik het snelst een lening offerte opvragen?

09 jan, 2019

Je kunt op verschillende manieren een lening offerte opvragen. Het…

Soepel Geld Lenen via Internet.

Soepel Geld Lenen via Internet.

18 nov, 2017

Soepel geld lenen houdt in dat u op een snelle…