Informatie over Uitvaartverzekeringen.

uitvaartverzekering

Zorg voor het overlijden

Een uitvaart is heel persoonlijk net als uw leven. Het is goed om hier nu al over na te denken. Daarom willen wij u graag de gelegenheid bieden om uw wensen omtrent de uitvaart vast te leggen. Door een stukje zorg uit handen van uw nabestaanden te nemen worden de keuzes die zij moeten maken makkelijker.

Uw uitvaart regelen

Na het regelen van de uitvaart komen veel nabestaanden voor een behoorlijke uitgave te staan. Sommige nabestaanden blijven zelfs met een schuld zitten; deze worden veroorzaakt door de hoge kosten van de uitvaart. Met een uitvaartverzekering neemt u deze financiële last weg. Goed om hier even over na te denken. Bij de uitvaartverzekeringen die wij u aanbieden heeft u altijd vrije keus van uitvaartondernemer. U kunt dus zelf bepalen door wie de uitvaart geregeld wordt.

Zorg na het overlijden

De enige zekerheid die we hebben in het leven is dat we komen te overlijden.. Na het overlijden is het soms moeilijk om alle zaken op een rijtje te zetten omdat er veel geregeld moet worden. Door middel van onze checklisten proberen wij u te helpen. Hierbij moet u denken aan : wat moet er geregeld worden gelijk na het overlijden, wat zijn de belangrijkste dingen waar ik aan moet denken na de uitvaart, wat gebeurt en na de uitvaart met de erfenis of hoe regel ik de bankzaken.

Is een uitvaartverzekering wel genoeg? Ons antwoord is nee.

uitvaartverzekering

Het Dela Leefdoorplan zorgt ervoor dat uw nabestaanden alsnog kunnen verder even als u er niet meer bent. Meer informatie vindt u op onze website.

Uitvaart Checklist

Onderstaand treft u een beknopt overzicht van zaken die u direct na een overlijden zou moeten regelen.

  • Het overlijden heeft thuis plaatsgevonden? bel dan eerst de huisarts. Indien het overlijden plaatsvindt in een zorginstelling of ziekenhuis dan zal de instelling dit zelf verzorgen.
  • Bij een overlijden op reis/vakantie dient u de alarmcentrale van de reisverzekering te bellen.
  • Check of de overleden persoon een uitvaartverzekering heeft afgesloten.
  • Om de uitvaart verder te regelen belt u de uitvaartondernemer.
  • Betreft het een overlijden na een verkeersongeval: bel de verzekeraar waarbij de auto/motor verzekering is afgesloten.
  • Ga na of er wensen omtrent de uitvaart zijn beschreven middels een testament of een andere wilsbeschikking.

De akte van overlijden, welke door de gemeente wordt opgesteld na afgifte van de verklaring van overlijden door de schouwende arts, ontvangt u in de regel van de door u aangestelde uitvaartonderneming.

Voelt uw uitvaartverzekering als een woekerpolis?

Zonder het te weten hebben te veel Nederlans een dure uitvaartverzekering, dit kan komen doordat u in het verleden bent ingegaan op een actie inclusief met een cadeau. De verzekeraar rekent u teveel premie, waardoor u dus uiteindelijk het cadeau tot wel 3x het bedrag terugbetaald. Dikwijls is er sprake van hoge provisiekosten, hierdoor maken zij uw premie vele malen hoger dan nodig is. Wij willen u daar per direct vanaf helpen, geen hoge kosten én niet meer te veel betalen.

Goed nieuws voor u

U kunt oversluiten zonder bijkomende kosten, en daarmee bespaart uw hele gezin meer dan €5.000 euro. Dit is wat u eigenlijk teveel betaald, en wat niet nodig is. Wilt u gratis en vrijblijvend een check om te kijken of u teveel betaald? Het kost u slechts 1 minuut en kan u een hoop geld besparen.


admin

Related Posts

De overlijdensrisicoverzekering is goedkoper dan KEW

De overlijdensrisicoverzekering is goedkoper dan KEW

20 jan, 2018

De Kapitaalverzekering Eigen Woning (KEW) is een dure manier van…

Wist je dat? Uitvaartverzekeringen vergelijken veel kan opleveren

Wist je dat? Uitvaartverzekeringen vergelijken veel kan opleveren

04 mrt, 2018

Het is slim om de verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken, want…

De uitvaart verzekering van Dela

De uitvaart verzekering van Dela

15 nov, 2016

Waarom DELA Uitvaartzorgplan? DELA zorgt ervoor dat de uitvaart betaald…

Een uitvaartverzekering zelf regelen of laten regelen?

Een uitvaartverzekering zelf regelen of laten regelen?

12 dec, 2016

Wat moet je allemaal weten als je een uitvaartverzekering af…