Het Belang Van Een Reisverzekering.

Zorgverzekeren

Graag wijzen we je op het belang van een goede reisverzekering. Er kan namelijk altijd iets onverwachts gebeuren, kort voor vertrek of tijdens je reis. En je weet dat nooit van te voren! Ziek worden op zich is al vervelend genoeg, de kosten van medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kunnen flink in de papieren lopen. Wie zich goed verzekert, hoeft zich dan over de kosten in ieder geval geen zorgen te maken. Daarom raden we altijd een goede annulerings- en reisverzekering aan!

Ben je van plan om rond te trekken op je bestemming en heb je je slaapplaatsen en/of reisroute nog niet van tevoren vastgelegd? Dan is de kans groot dat je alleen een transportticket eventueel met huurwagen geboekt hebt en geen complete vakantie. Gelukkig kan je ook in deze situatie een kortlopende reisverzekering afsluiten: Flight Selection. Er is dus een kortlopende reisverzekering voor elk type reiziger!

Ga je een weekje uitrusten aan de Middellandse zee? Of twee maanden backpacken in Thailand? Dan sluit je het best een kortlopende reisverzekering (ook wel een tijdelijke reisverzekering genoemd) af. Wat je bestemming, manier van reizen en reisduur ook is, een reisverzekering is nooit een overbodige luxe. Natuurlijk wil je graag de beste formule vinden, zodat je zo goed mogelijk verzekerd bent en zo weinig mogelijk betaalt. Wie meerdere keren per jaar of lange tijd reist, kiest best voor jaarformules (doorlopende reisverzekeringen). Ga je maar één keer per jaar op reis? Dan is een kortlopende reisverzekering wellicht de beste optie.

In de nieuwe Interpolis-commercial staat spoedhulp in het buitenland centraal. De commercial komt uit de koker van FHV BBDO, Caviar en Crab Salad zijn verantwoordelijk voor productie- en postproductie. De moraal van het verhaal en de TVC? ‘Wat veel mensen niet weten, is dat dit niet standaard vergoed wordt door je basis zorg- of zelfs reisverzekering. Gelukkig is er nu Interpolis ZonderMeer. De aanvullende zorgverzekering met 100% buitenlanddekking. Zorgverzekeren kan anders.

Ga je vaak voor zaken op reis en je wilt al je zakenreizen in 1 keer verzekerd hebben. De Business Travel Insurance Individueel dan de beste oplossing.

Kan je zelf binnen enkele minuten je verzekeringen vergelijken. Hiervoor vul je een aantal persoonlijke gegevens en wensen in. Vervolgens tonen wij de drie goedkoopste producten voor die verzekering. Je kan altijd de details van de verzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen. Vervolgens kan je de verzekering direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Met deze tool kan je ook zakelijke doorlopende reisverzekering vergelijken. Maak bij het invullen van de vragen de keuze tussen vakantiereis of zakenreis. Kies je voor vakantiereis dan wordt er een vergelijking gemaakt tussen de particuliere doorlopende reisverzekeringen en als je kiest voor zakenreis, dan maakt het programma een vergelijking tussen alle zakenreis verzekeringen.

Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan! Dankzij de Europeesche kunt u zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt. Want met de Lang-op-Reisverzekering blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar!

Met Hulp op Zak app kun je o.a. medische informatie bekijken over je vakantieland. Wat zijn de veel voorkomende medische aandoeningen en is het bijvoorbeeld verstandig om je vooraf te laten vaccineren?Reis geboekt? Voorkom een strop bij het annuleren van een reis. Kies voor de aflopende annuleringsverzekering. Onze Doorlopende Verzekering voor Reizen verzekert u als u op reis bent, maar ook als u uw reis moet annuleren.

We vergelijken de reisverzekeringen met vaste ijkgegevens.

Zorgverzekeren

Voor een doorlopende reisverzekering gaan we uit van de meest goedkope reisverzekering met Europa dekking. Op basis daarvan maken we een prijsvergelijking. De bezoekers dienen zelf op de website van de verzekeraar met haar eigen wensen en eventueel aanvullende dekkingen te bepalen wat de uiteindelijke premie wordt.

Op basis van een actueel en duidelijk overzicht kunnen de bezoekers een vergelijking maken tussen de verschillende reisverzekeringen. Het afsluiten van de reisverzekering vindt vervolgens plaats op de website van de verzekeraar.

ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor u klaar. Zij helpen u bijv. met het regelen van vervoer, het verzorgen van medische begeleiding en geven advies over wat u het beste in uw situatie kunt doen.

De Europeesche biedt een complete zakenreisverzekering met ruime dekking. U kunt kiezen uit een Europese dekking of een werelddekking. Het is een doorlopende verzekering, zodat u op ieder gewenst moment kunt vertrekken, zonder dat u telkens opnieuw een verzekering hoeft af te sluiten.U bent verzekerd van een goed product, compleet met snelle afhandeling van de financi?le gevolgen van schade. U kunt ook rekenen op professionele hulpverlening.

U heeft vaak meer van waarde bij u dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan uw tablet, camera of sportuitrusting. U bepaalt zelf of u uw bagage mee verzekert. Gaat u op vakantie dan is het verstandig te kijken hoe u voor zorgkosten in het buitenland verzekerd bent. Medische kosten worden in het buitenland namelijk niet altijd (volledig) vergoed door uw zorgverzekeraar.


admin

Related Posts

Is een reisverzekering in Nederland verplicht?

Is een reisverzekering in Nederland verplicht?

19 jan, 2017

Een reisverzekering afsluiten is in Nederland weliswaar niet verplicht, maar…