Goedkoop lenen voor alleenstaanden

BKR registratie

Als u geld gaat lenen wilt u natuurlijk goedkoop geld lenen. Dat klinkt eenvoudig maar soms is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zo ontzettend veel aanbieders dat het haast niet mogelijk lijkt om een goede keuze te maken. Om het voor u wat eenvoudiger te maken willen we beginnen met het één en ander goed voor u op een rijtje te zetten. Er zijn een aantal stappen die u kunt, of misschien wel moet doorlopen om goedkoop geld te kunnen gaan lenen. Allereerst moet u natuurlijk zelf goed weten wat u wensen zijn. Wilt u een doorlopend krediet? Of toch liever een persoonlijke lening. En waar ga ik aanvragen? Veel vragen om te beantwoorden voordat u een lening zou gaan aanvragen.

lenen voor alleenstaanden

Waar beginnen met goedkoop geld lenen?

Om te beginnen zult u offertes moeten gaan aanvragen. Om het voor u eenvoudiger te maken kunnen we in ieder geval aangeven dat u een aantal partijen kunt overslaan. Dit zijn de eigen banken, of ook wel de grootbanken genoemd. De grootbanken zijn onder andere ING, Rabobank of de ABN Amro. Natuurlijk grote, bekende en betrouwbare namen. Het nadeel is dat deze partijen ook grote kantoorpanden hebben, veel personeel in dienst, en een groot team aan management. En dat kost geld. De rentepercentages bij de banken zijn veel hoger dan bij andere partijen. Het verschil kan oplopen tot meerderen procenten effectief op jaarbasis. Dit beperkt u zoektocht natuurlijk al iets. U zoektocht kan zich dan beperken naar de partij met de laagste rente. Op dit moment is dit Geldshop.nl. Geldshop.nl kan leningen verstrekken met een rente vanaf 4,5%. Dit zijn natuurlijk zeer scherpe rentes. Voorwaarde is wel dat u een koopwoning heeft. Heeft u geen koopwoning? Dan zal de rente iets hoger komen te liggen. U moet dan rekening houden met een rentepercentage van 4,7%. Nog altijd erg goedkoop. Geldshop.nl wordt op een kleine afstand gevolgd door CrossLendCrossLend heeft namelijk een rente vanaf 4,6%. Of u een huur of een koopwoning heeft maakt bij hen niet uit. Als laatste echte goede partij voor goedkoop geld lenen willen wij u nog Kredietspotter.nl aanbieden. Kredietspotter.nl hanteert namelijk een rentepercentage vanaf 4.7%. Ook hierbij maakt het weer niet uit of u een huurwoning heeft of een koopwoning. Als u een aanvraag wilt doen voor een goedkope lening zowel bij Geldshop.nl als bij CrossLend, maar u wilt maar één aanvraag indienen dan kunt u dit doen door een offerte voor een goedkope lening aan te vragen bij lenen met advies. Goedkoop geld lenen is daar zeker mogelijk.

Begin met leningen aanvragen

Het meest eenvoudig om te doen is natuurlijk te beginnen met leningen aanvragen. Als u bij verschillende aanbieders een lening aanvraagt vergaart u in ieder geval ook kennis over het geld lenen, en daarmee ook automatisch het goedkoop geld lenen. Er zullen meerdere aanbieders zijn die telefonisch contact met u opnemen om de offerte voor de lening door te spreken. Door goede en gerichte vragen te stellen kunt u uw kennis vergroten en de kennis achterstand ten opzichte van de aanbieder iets inhalen.

Vraag naar de kosten

Als u geld gaat lenen is het verstandig om naar de kosten van de lening te vragen. Er zijn twee verschillende soorten kosten waar u rekening mee moet houden.

  1. De kosten van de lening
  2. De kosten van de bijproducten/verzekeringen bij de lening

Bij kosten van de lening kunt u denken aan rentekosten. Voor de lening op zich mogen namelijk verder geen kosten in rekening worden gebracht. De kosten voor de rente en aflossing mogen dus de enige kosten zijn die u in rekening worden gebracht. De adviseur moet u exact kunnen vertellen wat u gaat betalen aan rente en aflossing bij elkaar opgeteld. Door dit totaalbedrag te vergelijken met de rente en aflossing bij andere aanbieders kunt u een goed beeld krijgen van de totale kosten van de lening. Bij kosten voor de verzekeringen kunt u denken aan de premie voor de verzekering bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid. Als u hier een verzekering voor wenst zult u daar uiteraard voor moeten betalen. Naast deze kosten mogen er ook nog éénmalige kosten bij u in rekening gebracht worden voor het bemiddelen van de verzekering. Deze kosten kunnen oplopen tot € 500,- bij de verschillende NVF aanbieders. Dit zijn kosten die éénmalig bij u in rekening gebracht kunnen worden. Deze kosten zullen, normaal gesproken, niet in rekening worden gebracht als u geen lening afsluit. Vraag hier altijd naar voordat u het adviesgesprek met een adviseur aangaat. Goedkoop geld lenen begint namelijk ook “gewoon” met duidelijkheid en het stellen van vragen. Over de bijkomende kosten kunt u overigens in onderhandeling gaan met de bemiddelaar. Het zijn kosten die u als opdrachtgever en de bemiddelaar samen met elkaar afspreken.

Goedkoop geld lenen met BKR

Goedkoop geld lenen met BKR is mogelijk. Als u een BKR registratie heeft is het zelfs vaak goedkoper geld lenen dan zonder een BKR vermelding. Een bank kan dan zien dat u leenervaring heeft, en als het krediet goed heeft gelopen, heeft u daarmee aan kunnen tonen dat u een lening kunt “dragen”. Geld lenen met een negatieve BKR registratie is overigens veel minder eenvoudig. Geld lenen met een negatieve BKR registratie is haast niet mogelijk. U kunt dan alleen nog terecht voor een flitskrediet en deze zijn zeer zeker niet voordelig. Voor een lening tot € 600,- kunnen u enorme kosten in rekening worden gebracht. Wij raden u dan ook aan om deze lening niet af te sluiten indien u goedkoop geld wenst te lenen.


admin

Related Posts

Studiefinanciering, hoe zit dat nu in elkaar?

Studiefinanciering, hoe zit dat nu in elkaar?

12 sep, 2018

Studiefinanciering is aan te vragen voor een studie aan het…

Een klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort.

Een klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort.

10 okt, 2018

Het is makkelijk dan je misschien denkt. Er zijn namelijk…

Informatie over Achtergestelde lening

Informatie over Achtergestelde lening

27 mei, 2018

Wat is een achtergestelde lening? Een achtergestelde lening is een…

Lenen Met BKR En De 3 Beste Manieren Om Het Te Doen

Lenen Met BKR En De 3 Beste Manieren Om Het Te Doen

12 jun, 2019

In dit artikel willen we jou de 3 beste manieren…