Goed voorbereid op vakantie

zorgverzekering in 2018

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg dan voor een goede voorbereiding, om optimaal te kunnen genieten van de heerlijke momenten die u er zal gaan beleven. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er niets in uw handbagage zit wat niet mee mag, om problemen bij de douane zoveel mogelijk te voorkomen. Dit zijn de zaken die niet mee mogen:

  • Vloeistoffen, gels en spuitbussen met meer dan 100ml inhoud
  • Lipgloss, crème of water voor consumptie met meer dan 100ml inhoud
  • Scherpe voorwerpen als vijlen, nagelschaartjes en (zak)messen

Veel Nederlanders gaat elk jaar weer met de auto op vakantie. Met de auto op vakantie is niet alleen goedkoop, je ziet vaak ook nog veel meer van de landen waar je doorheen rijdt. Nu kan het soms gebeuren dat je onderweg pech krijgt, tenslotte moet je meestal een heel stuk met de auto rijden. Het is dan slim om een verzekering te hebben die de kosten aan de auto kan dekken. Natuurlijk zal zo’n autovakantie verzekering geen schade dekken die je voor de vakantie al aan de auto had.

Rust op de achterbank

Daarnaast is het in het geval van een autovakantie van groot belang om ervoor te zorgen dat de kinderen zich goed kunnen vermaken op de achterbank. Zo zorgt u voor rust van achteren en heeft u de mogelijkheid om zich volledig op de route te concentreren. Het is bijvoorbeeld verstandig om wat spelletjes voor onderweg mee te nemen, of de kinderen een vakantieboek te geven, waarmee ze behoorlijk wat uren zoet zullen zijn. Ten derde is het verstandig om ze muziek te laten luisteren, of ze zelfs een film te laten kijken met een portable DVD-speler.

Hulp bij pech onderweg

Ook is het natuurlijk altijd verstandig om goed verzekerd op pad te gaan, bijvoorbeeld door een goede reisverzekering af te sluiten die ook zorgt voor hulp bij pech onderweg. U moet er natuurlijk niet aan denken om onderweg stil te komen te staan met een probleem aan uw auto. Indien dat toch het geval is, is het wel zo prettig dat u kunt rekenen op een uitstekende alarmcentrale. Zo staat u er, ook in het buitenland, in ieder geval nooit alleen voor en zorgt u ervoor dat u uw weg snel weer kunt vervolgen, op naar de vakantiebestemming. Hier kunt u meer lezen over dekking van een doorlopende reisverzekering.


Tags :

admin

Related Posts

Informatie over het afsluiten van een fietsverzekering.

Informatie over het afsluiten van een fietsverzekering.

07 nov, 2017

Welke fietsen? De fietsverzekeringen kunnen worden afgesloten op bijna alle…

Een verzekering motor simulatie.

Een verzekering motor simulatie.

02 apr, 2017

Een motorverzekering is geschikt voor motoren en dekt de wettelijke…

Wat kost een scooterverzekering per jaar?

Wat kost een scooterverzekering per jaar?

26 feb, 2017

Wat een scooterverzekering per jaar kost ligt aan veel verschillende…

Waar kan je de beste reisverzekering vinden.

Waar kan je de beste reisverzekering vinden.

04 apr, 2017

De reisbijstand of reisverzekering staat eigenlijk voor de verzameling van…