De uitvaart verzekering van Dela

zakelijke kredieten

Waarom DELA Uitvaartzorgplan?

DELA zorgt ervoor dat de uitvaart betaald wordt. U en/of uw nabestaanden bepalen hoe die zal verlopen. De keuze van de begrafenisondernemer is vrij.

Verzekerd bedrag:

De hoogte van het verzekerd kaptiaal is, in schijven van €250 zelfstandig te bepalen voor een bedrag tussen de €1500 en €10000 Indien het bedrag van de uitvaart lager uitvalt dan het verzekerd kapitaal keert DELA het overgebleven saldo uit aan de begunstigde(n).

Levenslang verzekerd:

Door het afsluiten van een DELA uitvaartzorgplan bent u levenslang verzekerd voor de kosten van uw uitvaart voor de hoogte van het verzekerd kapitaal. De dekking blijft doorlopen op het moment wanneer u geen premie meer hoeft te betalen tot aan het moment waarop u komt te overlijden.

Kinderen jonger dan 18 jaar GRATIS meeverzekerd:

Een voordeel van een DELA uitvaartzorgplan is dat u voor uw kinderen jonger dan 18 jaar GEEN premie betaalt. Elk inwonend kind is tot zijn/haar 18 jaar gratis meeverzekerd in uw DELA uitvaartzorgplan. Zodra de kinderen de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt kunnen zij een eigen DELA uitvaartzorgplan afsluiten.

Waardevastheid:

De hoogte van het verzekerd kaptiaal wordt automatisch verhoogt zonder dat u als verzekerde hiervoor iets extra dient te betalen. Dit komt doordat DELA haar winst deelt met haar verzekerden. Daar DELA de uitvaartverzekeringsspecialist en specialist in uitvaartverzorging is met ruim 70 jaar ervaring garantdeert DELA u een excellente prijs-kwaliteitverhouding.

Iedereen wordt aanvaard:

Iedereen kan zich aansluiten bij DELA. Vanaf de eerste betaling van uw bijdrage bent u verzekerd en hebt u recht op de volledige service.

Nabestaandenzorg:

De zorg van DELA houdt niet op bij het verzorgen van de uitvaart alleen. DELA staat nabestaanden persoonlijk bij met deskundig advies in het afronden van allerlei (administratieve) formaliteiten die geregeld dienen te worden. DELA kan indien gewenst ook de volledige uitvaart verzorgen.

Geen poliskosten:

Er worden door DELA geen extra administratieve kosten, poliskosten of andere supplementaire kosten in rekening gebracht.

Verzorgingsclausule:

Door deze clausule voorkomt u dat er na het overlijden van de eerste volwassen verzekerde op de polis nog een premie betaalt dient te worden. Indien de verzorgingsclausule van toepassing is hoeft er geen premie meer betaalt te worden na het overlijden van de eerste volwassen verzekerde (waarschijnlijk partner) op de polis. De dekking loopt wel levenslang door.

Het afsluiten van een polis kan op twee manieren:

Onze uitvaartspecialist komt bij u thuis en gaat aan de hand van een persoonlijk gesprek een advies uitbrengen welke op uw persoonlijke situatie van toepassing is en tevens aan uw uitvaart-wensen voldoet.

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie. Met het DELA uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratieve bijstand voor de nabestaanden.

DELA’s uitvaartzorgplan:

DELA biedt u het Uitvaartzorgplan. Bij het DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden alle financiële zorgen.

Uniek aan de DELA uitvaartzorgverzekering:

Het unieke aan het DELA uitvaartzorgplan in België zit in de combinatie van praktische EN financiële bijstand bij een overlijden. Naast het betalen van de kosten van de uitvaart kan DELA ook de volledige organisatie van de uitvaart op zich nemen. U kunt als dierbare zich volledig richten op het verwerken van het kostbare verlies.

Tevredenheid:

97% van de nabestaanden van de bij ons verzekerden is uitermate tevreden met de geboden dienstverlening van DELA. Uiteraard is deze grote tevredenheid omdat DELA de uitvaartspecialist is met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van verzorgen en verzekeren van uitvaarten.

Persoonlijke Bijstand:

Naast het bijstaan voor, tijdens en na de uitvaart, assisteert de DELA zorgconsulent de nabestaande van de verzekerde ook bij allerlei praktische en administratieve beslommeringen: afhandelen van gas, elektriciteit, water, televisie, telefoon en internet, contacteren van financiële en verzekeringsinstellingen, opzeggen van abonnementen, advies over de aangifte van de nalatenschap,… Onze medewerkers staan families ook emotioneel bij in deze moeilijke periode en kunnen tevens advies geven indien er nood is aan een rouwpsycholoog of rouwverwerkingsgroep.

Overzicht:

Verzekerd kapitaal 1.500 – 10.000 euro
Gratis kinderdekking tot 18 jaar
Verzorgsclausule * optioneel

Persoonlijke bijstand

door een consulent

nabestaandenzorg van

DELA

ja
jaarlijkse indexering optioneel
Winstdeling  ja

*Indien u met 2 volwassenen aangesloten bent, kunt u kiezen voor extra zekerheid met de verzorgingsclausule. Er moet immers geen verdere bijdrage    betaald worden nadat 1 van de 2 volwassenen overlijdt (meer premie van 10%)


admin

Related Posts

Onafhankelijke informatie over voordelige uitvaartverzekeringen.

Onafhankelijke informatie over voordelige uitvaartverzekeringen.

05 nov, 2018

Als u een voordelige uitvaartverzekering wilt afsluiten is het verstandig…

Een uitvaartverzekering zelf regelen of laten regelen?

Een uitvaartverzekering zelf regelen of laten regelen?

12 dec, 2016

Wat moet je allemaal weten als je een uitvaartverzekering af…

Wist je dat? Uitvaartverzekeringen vergelijken veel kan opleveren

Wist je dat? Uitvaartverzekeringen vergelijken veel kan opleveren

04 mrt, 2018

Het is slim om de verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken, want…

De juiste keuze van uw uitvaartverzekering.

De juiste keuze van uw uitvaartverzekering.

03 dec, 2017

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er een aantal…