Bereken je persoonlijke lening met Kredietconcurrent.nl

veel geld lenen

Bij het rond surfen op het web ben je waarschijnlijk al verschillende aanbieders tegen gekomen en zie je door de bomen het bos niet meer. Dit is niet vreemd omdat er verschrikkelijk veel aanbieders zijn. Daarnaast moet je natuurlijk rekening houden met de rente, de looptijd en de eventuele aflossingen. Om hier duidelijkheid in te scheppen hebben we er voor gekozen om je kennis te laten maken met een onafhankelijke kredietverstrekker. Het grote voordeel hiervan is dat deze partij een helder overzicht bied van alle de verschillende leningen zonder dat je jezelf door allerlei ingewikkelde constructies hoeft te worstelen. Wij hebben gekozen om je kennis te laten maken met Kredietconcurrent.nl, dit is een onafhankelijke bij de AFM geregistreerde bemiddelaar in consumentenkredieten. Doordat ze samenwerken met vele banken en financieringsmaatschappijen zijn ze in staat de consument een zo goedkoop mogelijke lening aan te bieden tegen zeer gunstige voorwaarden.

Snel en eenvoudig aanvragen bij Kredietconcurrent.nl.

persoonlijke lening

Je kunt via Kredietconcurrent heel eenvoudig en snel online je persoonlijke lening berekenen. Voor de berekening moet je een paar simpele gegevens invullen, daarna doen zij de rest. Wanneer je de gegevens hebt ingevuld krijg je direct een overzicht van de ingevulde gegevens en wat deze zullen betekenen voor de persoonlijke lening, dit betekend dat zowel de persoonlijke lening als de maandlasten helder naar voren komen en je direct weet waar je aan toe bent als je de persoonlijke lening gaat afsluiten. Hier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig. Uiteraard is de berekening die tot stand komt een voorbeeld, dit betekent dat je een overzicht krijg van hoe je maximale lening eruit zal kunnen zien, maar de details kunnen altijd nog wat veranderen wanneer je alle gegevens opstuurt. Het voorbeeld van de online berekening kan gezien worden als een erg duidelijke indicatie van het de maximale persoonlijke lening er uit gaat zien.

Een persoonlijke lening van Kredietconcurrent.nl is eigenlijk de makkelijkste manier van geld lenen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het bouwfonds van een hypotheek kan het geld bedrag dat opgenomen wordt met een persoonlijke lening vrij uitgegeven worden. Hiervoor hoeft dus geen enkele verantwoording afgegeven te worden naar de organisatie waar het geld van geleend wordt.

Enkele voorbeelden waar een persoonlijke lening aan besteed worden zijn;

-Het bekostigen van een studie.
-Onderhoud werkzaamheden aan een woning laten uitvoeren.
-Een nieuwe auto kopen.
-Een bruiloft bekostigen.
-Een nieuwe wasmachine / droger kopen.
-En zo zijn er nog honderden andere doelen te benoemen.

Looptijd en rente:

De looptijd van een persoonlijke lening kan er variëren per aanbieden en kan vaak ook aan de persoonlijke wensen worden aangepast. Gebruikelijk is een looptijd tussen de 6 en 60 maanden. In sommige gevallen is het mogelijk om de looptijd te verlengen, dit gebeurt vaak wanneer er een groot bedrag in één keer geleend word voor bijvoorbeeld een verbouwing. Aan een persoonlijke lening wordt vaak een vast rente tarief gekoppeld, dit rente tarief varieert heftig tussen de verschillende aanbieders. Ook de looptijd en het te lenen bedrag hebben vaak invloed op het in rekening gebrachte rentetarief.

Aflossen bij Kredietconcurrent:

Bij een persoonlijke lening wordt er een afgesproken bedrag per maand aan Kredietconcurrent.nl betaald. In dit bedrag zit het afgesproken rentepercentage inbegrepen. Aan het eind van de looptijd zal te allen tijde het geleende bedrag en de verschuldigde rente terug gestort zijn op de rekening van Kredietconcurrent.nl.

De voor en nadelen van Kredietconcurrent.nl:

De voor en nadelen van een Kredietconcurrent.nl zien er als volgt uit:

Voordelen:
– Vaststaande looptijd en rente percentage.
– Goedkoper dan een doorlopend krediet.
– Veel concurrentie in de markt waardoor de kredietnemer betere voorwaarden kan afdwingen.

Nadelen:
– Duurder dan de gemiddelde hypotheek omdat er geen onderpand is.
– De vaststaande rente is laag, maar kan bij bepaalde ontwikkelingen in de markt bovengemiddeld hoog worden.
– Tussentijds aflossing is vaak niet mogelijk zonder een boete te betalen.


admin

Related Posts

Persoonlijke lening vergelijken en direct afsluiten.

Persoonlijke lening vergelijken en direct afsluiten.

27 jun, 2017

Een persoonlijke lening vergelijken en direct afsluiten als je geld…

Snel 15000 euro lenen

Snel 15000 euro lenen

07 aug, 2017

Als u graag 15000 euro lenen wilt kunt u hier…

Een budget krediet aanvragen?

Een budget krediet aanvragen?

15 mei, 2017

Een budget krediet is makkelijk gevonden als u weet waar…

Wanneer kiest u voor een persoonlijke lening?

Wanneer kiest u voor een persoonlijke lening?

31 aug, 2016

Een persoonlijke lening is een slimme keuze voor de aanschaf…